Storsäljare

Inumhusbelysning 

 • Bordslampor
  Bordslampor

  En snygg bordslampa kan vara det som behövs för att höja trivseln i ett rum. Här kan ni välja bland flera olika artiklar av bordslampor för att finna den lampa som passar ert bord allra bäst. Genom att blanda vårt sortiment med massor av olika typer kan vi erbjuda er möjligheten att hitta en bordslampa som är som klippt och skuren för just er. Vi tror mycket på att alla olika miljöer kräver olika sorters inredning och därför är vårt enorma sortiment nödvändigt för kunna alla ska kunna finna bordslampor som passar just dem.

  Vi har ett stort sortiment av trendiga och moderna bordslampor. Utbudet är noga utvalt med hög kvalitet och stilrena designer. Matcha gärna din bordslampa med ett snyggt sidobord! Här hittar du både inspirerande och spännande designer när du söker en ny bordslampa. Behöver du inredningstips eller hjälp med att välja rätt bordslampa till ert kontor eller hem? Slå oss en signal. Våra inredare hjälper er gärna med bordslampor och inredning i övrigt.

 • Kristallkronor
  Kristallkronor

  En kristallkrona är kanske de vackraste av alla lampor. De har gammalt ursprung och har på senare tid fått en renässans, idag såklart mycket billigare än när de var mode i de högre samhällsskikten under den tidig moderna tiden. Kristallkronor bör inte behandlas som vilka lampor som helst och dess fulla potential nås när de sitter i rätt inredning. En kristallkronas finess är nämligen att ljus reflekteras i kristallerna och sprids ut i alla riktningar på ett ojämnt fördelat sätt. Mycket vackert är det och placeringen behöver inte vara i mitten av rummet utan kan likväl vara i något hörn. Kristallkronor bör såklart ha sin placering i något stort rum, i ett mindre rum blir det inte lika effektfullt.

  Vi har ett mycket brett utbud inom denna kategori och tror att alla kommer hitta något de gillar i vårt stora sortiment. Kristallkronor kommer i så många olika designer och är ofta väldigt, väldigt vackra. Ett måste för att en kristallkrona ska passa in är att solljus sipprar in i det aktuella rummet. En kristallkrona från hos har ett riktigt bra pris men trots det så är de av en riktigt hög kvalitet. Vi är stolta över det och hoppas att du hittar något av intresse.

 • Taklampor
  Taklampor

  Taklampor av alla dess färger, designer, material och storlekar. Oavsett om du är på jakt efter färgklick stor som jordklotet själv eller en liten dekorlampa att hänga i fönstret hittar du din perfekta taklampa här. På Inred.se är du garanterad hög kvalitet på moderna och populära designlampor för att hänga i taket. Ta del av våra produkter från kända varumärken redan idag.

  Vårt utbud av taklampor är nästan gigantiskt. Med över 800 tillgängliga modeller har vi möjligheten att erbjuda er ett sortiment där alla kan hitta någon taklampa som passar. Tillsammans med snabb service av riktigt hög kvalitet är vår shop med heminredning nästan oslagbar när ni ska köpa nya taklampor. Har ni svårt att välja taklampa så kontakta gärna oss så hjälper någon av våra inredare er med att välja en modell som passar ert hem eller kontor som handen i handsken.

 • Golvlampor
  Golvlampor

  Golvlampor är en mycket populär produkt för att skapa en behaglig belysning i olika sorters rum. Genom en bra och mysig golvlampa kan ni öka trivseln i era rum på kontoret eller i hemmet. Vi har många olika sorters golvlampor från kända tillverkare med riktigt hög kvalitet i sina produkter. En golvlampa från våra varumärken är inte bara av hög kvalitet den har även en modern och mycket tilltalande design. Genom det kan vi erbjuda ett stort och komplett sortiment när ni söker nya golvlampor.

  En golvlampa bör antingen synas för sin design eller placeras med mål att uppfylla sin uppgift - lysa upp rummet. Hos Inred hittar du båda typer av golvlampor. Ett spännande sortiment med produkter inspirerade av alla världens kulturer! Med andra ord olika golvlampor som passar för alla olika sorters specifika miljöer. Att vi sedan erbjuder inredningstips och riktigt bra service är ett stort plus. Hör gärna av er till oss om ni behöver hjälp.

 • Vägglampor
  Vägglampor

  Vägglampor är smidiga lampor för att kunna ge ett rum extra belysning. Antingen kan flera vägglampor utge grunden för hela rummets belysning eller kan en vägglampa ge rummet en skön bakgrundsbelysning. Vi gillar dessa produkter stark och har flera olika modeller när ni letar efter nytt. De finns i olika utförande rent praktiskt men även i helt olika typer av designer. Med populära vägglampor erbjuder vi ett modern och mycket trendigt sortiment.

  Om ni är i behov av en uppfräschning av ert hem eller kontor kan våra vägglampor tillsammans med våra inredare hjälpa er på att få ordning på sakerna. Våra inredare hjälper er gärna med att välja ut rätt vägglampor för er om ni behöver tips eller råd. Vet ni exakt vilken vägglampa ni ska ha så kan ni enkelt och smidigt beställa den här på nätet och få den levererad hem till er. Att köpa vägglampor kan inte bli smidigare och bättre. Behöver ni hjälp, kontakta oss via telefon eller mejl.

 • Ljuskällor & Tillbehör
  Ljuskällor & Tillbehör