Storsäljare

Alla produkter från Svensk Marmor


Från urberget till stilren heminredning i Ekebergsmarmor!

Svensk Marmor tillverkar marmorprodukter av högsta kvalitet, som alla är mycket stryktåliga och har en tidlös design. Det finns något för hemmets alla rum, vare sig du behöver glasunderlägg, brickor till köket, eller ett soffbord till vardagsrummet.

Marmorn är bruten två mil utanför Örebro och hela processen fram till färdig produkt är därför helt skött i Sverige, genom stort hantverkskunnande. Ekebergsmarmorn är en dolomitisk marmor, som är ca två miljarder år gammal. Tack vare detta är Svensk Marmors produkter unika och användningsområdena är många, tack vare dess naturliga egenskaper och dess vattenbeständighet.

 • Svensk Marmor

  2 490:- I lager
  En mycket tålig bakskiva i solid, ljus Ekebergsmarmor. Om du älskar att baka, passar denna bakskiva i marmor perfekt! Den fungerar även lika bra för att dekorera köket med en fint polerad marmorskiva. Underlägget är tåligt mot vatten och enkelt att rengöra.
 • Svensk Marmor

  429:- Leverans 2-5 dagar
  Eleganta och stilrena glasunderlägg i blå marmor med guldkant, som skänker en lyxig känsla till rummet. Glasunderläggen passar perfekt både till dukningar och som en inredningsdetalj i ditt hem.Säljs i 4-pack.
 • Svensk Marmor

  429:- Leverans 2-5 dagar
  Eleganta och stilrena glasunderlägg i ljus marmor med guldkant, som skänker en lyxig känsla till rummet. Glasunderläggen passar perfekt både till dukningar och som en inredningsdetalj i ditt hem.Säljs i 4-pack.
 • Svensk Marmor

  5 190:- Leverans 1-2 veckor
  Ett snyggt hallbord, eller avlastningsbord, med marmorskiva och svartlackerat underrede med ett dekorativt och praktiskt kryss. Bordet har en klassisk design och krysset i mitten av stativet utgör en stilren förvaringsyta. Marmorskivan är tålig, snygg och enkel att rengöra.
 • Svensk Marmor

  5 190:- Leverans 1-2 veckor
  Ett snyggt hallbord, eller avlastningsbord, med marmorskiva och vitlackerat underrede med ett dekorativt och praktiskt kryss. Bordet har en klassisk design och krysset i mitten av stativet utgör en stilren förvaringsyta. Marmorskivan är tålig, snygg och enkel att rengöra.
 • Svensk Marmor

  349:- Leverans 2-5 dagar
  En vacker och elegant ljushållare för kronljus, i stilren blå Ekebergsmarmor. Ljushållaren passar in i de flesta inredningsstilar, där den blir en klassisk och trendig detalj i rummet.
 • Svensk Marmor

  349:- Leverans 2-5 dagar
  En vacker och elegant ljushållare för kronljus, i stilren ljus Ekebergsmarmor. Ljushållaren passar in i de flesta inredningsstilar, där den blir en klassisk och trendig detalj i rummet.
 • Svensk Marmor

  3 490:- Leverans 1-2 veckor
  Ett stilrent sängbord i tidlös design, med ljus marmorskiva i Ekebergsmarmor och svartlackerat underrede med ett dekorativt kryss. Marmorskivan är mycket tålig och enkelt att rengöra. Sängbordet har plats för allt som du vill ha nära till hands när du ska sova, vare sig det är väckarklockan, eller böckerna.
 • Svensk Marmor

  3 490:- Leverans 1-2 veckor
  Ett stilrent sängbord i tidlös design, med ljus marmorskiva i Ekebergsmarmor och vitlackerat underrede med ett dekorativt kryss. Marmorskivan är mycket tålig och enkelt att rengöra. Sängbordet har plats för allt som du vill ha nära till hands när du ska sova, vare sig det är väckarklockan, eller böckerna.
 • Svensk Marmor

  3 990:- Leverans 1-2 veckor
  Ett stilrent sängbord i tidlös design, med ljus marmorskiva i Ekebergsmarmor och svartlackerat underrede med ett praktiskt hyllplan. Marmorskivan är mycket tålig och enkelt att rengöra. Sängbordet har plats för allt som du vill ha nära till hands när du ska sova, vare sig det är väckarklockan, eller böckerna.
 • Svensk Marmor

  3 990:- Leverans 1-2 veckor
  Ett stilrent sängbord i tidlös design, med ljus marmorskiva i Ekebergsmarmor och vitlackerat underrede med ett praktiskt hyllplan. Marmorskivan är mycket tålig och enkelt att rengöra. Sängbordet har plats för allt som du vill ha nära till hands när du ska sova, vare sig det är väckarklockan, eller böckerna.
 • Svensk Marmor

  8 990:- Leverans 1-2 veckor
  Ett vackert soffbord med en tålig och ljus rektangulär marmorskiva i svensk Ekebergsmarmor och svart- eller vitlackerat underrede. Passar de flesta hem och stilar. Soffbordet är stort och rymligt och marmorskivan är tålig och enkel att rengöra.
 • Svensk Marmor

  7 290:- Leverans 1-2 veckor
  Ett vackert soffbord med en tålig och ljus kvadratisk marmorskiva i svensk Ekebergsmarmor och vit- eller svartlackerat underrede. Passar de flesta hem och stilar. Soffbordet är stort och rymligt och marmorskivan är tålig och enkel att rengöra.
 • Svensk Marmor

  398:- Leverans 2-5 dagar
  En stilren och klassisk värmeljushållare i snygg design av ljus Ekebergsmarmor. Marmorlyktan har en diameter på 7 cm och är en fin inredningsdetalj i hemmet, såväl tänd som släkt.