Storsäljare

Trädgårdsfacklor 

 • Blomus

  499:- Leverans 2-5 dagar
  Stilren fackla designad i polerat rostfritt stål och bokträ. Facklan är avsedd för utomhusbruk i exempelvis trädgården och skänker ett mysigt och värmande sken. Facklan kan ställas i en fackelhållare om du vill ha den ståendes på en hård yta, som exempelvis på trallen, eller asfalt.Eldas med lampolja.
 • Blomus

  599:- Leverans 2-5 dagar
  En trädgårdsfackla med stilren design, som bidrar med en mysig stämning under sommarnätter och kvällar. Facklan används utomhus i exempelvis trädgården, eller på stranden. Fin att ta fram vid speciella tillfällen och firanden. Facklan kan ställas i en fackelhållare om du vill ha den ståendes på en hård yta, som exempelvis på trallen, eller asfalt.Eldas...
 • Blomus

  990:- Leverans 2-5 dagar
  En stilren trädgårdsfackla som kommer få din uteplats att bada i ett magiskt skimmer. Den skapar mysig och avslappnad stämning, under såväl sommarnätter som kvällar. Facklan kan ställas i en fackelhållare om du vill ha den ståendes på en hård yta, som exempelvis på trallen, eller asfalt.Eldas med spisbränsle.
 • Blomus

  1 490:- Leverans 2-5 dagar
  En fin eldstad som sprider en skön och avkopplad stämning. Perfekt att ställa fram under mörka utekvällar.Eldas med spisbränsle.
 • Blomus

  990:- Leverans 2-5 dagar
  En fin liten eldstad som sprider en skön och avkopplad stämning. Perfekt att ställa fram under mörka utekvällar.Eldas med spisbränsle.
 • Blomus

  429:- Leverans 2-5 dagar
  Fot som passar alla facklor med trästav. Polystone är en konststen som utgörs av en blandning av krossad sten och polymer (plast). Materialet ger en känsla av vulkanisk sten, samtidigt som det har en polymers elastiska styrka.