Storsäljare

Soffor & Fåtöljer 

 • 2-4-sitssoffor
  2-4-sitssoffor

  Här hittar du vårt sortiment av soffor. Letar du efter en perfekt soffa att krypa ner i och se på en film så är det här du ska leta. Här hittar du soffor i olika modeller. Howardsoffor, små soffor, loungesoffor, hörnsoffor och mycket mer!Vi arbetar med olika tillverkare som exempelvis: Innovation, Järnforsen och Brizley. Vi erbjuder produkter i hög kvalitet och ger alltid en 100% nöjd kund-garanti. Tillsammans med våra leverantörer kan vi erbjuda er smidigt och enkel handel av soffa online med mera.

  När det är dags för en ny soffa är det viktigt att vara noggrann och verkligen finna en modell som passar en perfekt. Då soffor är något som man ofta prioriterar att ha under flera år. På Inred.se finner ni endast soffor av hög kvalitet som är gjorda för att klara av många års användning. Våra inredare hjälper er gärna med att finna en soffa som möter era förväntningar. Behöver du hjälp att hitta en passande soffa? Kontakta oss på info@inred.se eller ring oss på 08-517 654 10.

 • Fåtöljer
  Fåtöljer
 • Bäddsoffor
  Bäddsoffor

  Har vi Sveriges största sortiment av bäddsoffor? Med ett spännande och snyggt sortiment av bäddsoffor tror vi att du kan hitta exakt den bäddsoffa du söker. Enkelbäddar eller dubbelbäddar, konstläder eller textil. En bäddsoffa ska inte behöva ha tråkig design, det kan vi bevisa med vårt utbud. I vårt utbud kan ni finna er perfekta bäddsoffa både vad det gäller storlek och design. Det är detta som kan skapa ett riktigt lyft för ert rum när det är dags för ny heminredning.

  En bäddsoffa fyller mer funktion än en vanlig soffa i och med att den enkelt och smidigt kan konverteras till en tillfällig säng. Våra bäddsoffor är av olika typer där konverteringen till säng sker på olika sätt allt för att kunna möta alla sorters behov som finns för bäddsoffor. Med denna typ av produkt har ni möjligheten att erbjuda smidigt övernattning istället för att släpa fram någon obekväm tältsäng. Behöver ni råd eller tips innan ni ska köpa bäddsoffa så kontakta gärna oss så hjälper vi er.

 • Dagbäddar
  Dagbäddar
 • Sittpuffar
  Sittpuffar
 • Fotpallar
  Fotpallar
 • Sittsäckar
  Sittsäckar

  En sittsäck är en ypperlig produkt för att slappna av i och ta det lugnt i. De har en skön känsla och är ibland den naturlig inredningen för att skapa en yta för återhämtning. Med en avslappnande design kan en sittsäck vara din återhämtningsplats. Givetvis fungerar de även bra för aktiva stunder också. Att sätta sig i en stittsäck och jobba framför en laptop är ingen dum idé eller att samlas i flera sittsäcka och ha ett möte är också möjligt. Med andra ord är dessa inredningsprodukter riktigt sköna och erbjuder mycket behagliga stunder.

  Vi höftar inte med kvaliteten på våra sittsäckar. Vi har ett enormt fokus på att erbjuda sittsäckar av hög kvalitet. Allt för att er sittsäck ska möta era behov under flera år. God kvalitet tillsammans med snygg design skapar produkter som människor trivs i, vilket är målet med våra produkter. Välkommen att beställa din sittsäck eller kontakta oss redan idag om du har några som helst frågor.