Fri Frakt och Öppet Köp

Fri frakt


Vi erbjuder alltid fri frakt inom Sverige på ordervärden över 1000 kr!

Om du du vill ha hjälp med inbärning vid leverans, ber vi dig att kontakta oss. Kostnad för inbärning tillkommer och beror på volymen av din beställning. Samt var i landet du bor.

På beställningar med ett ordervärde under 1000 kr, tillkommer en fraktkostnad på upp till 99 kr. Den exakta fraktkostnaden för din order redovisas i kassan.Öppet köp


För dig som konsument erbjuder vi öppet köp (ångerrätt) i 14 dagar. Då du enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) har rätt till detta. Öppet köp gäller i 14 dagar från det att du har mottagit varan.

Företagskunder har inte någon ångerrätt.

Om du har beställt flera varor, gäller ångerrätten för hela, eller delar av din beställning. Ångerrätten gäller inte för delar av en vara, eller för en vara som tillverkas på beställning efter dina önskemål.

Inred prövar varje enskilt fall om ångerrätten gäller eller inte och vi förbehåller oss rätten att debitera extra kostnader för hantering av ej kompletta returer.

För att ångerrätten ska gälla, får du inte bryta varans förpackning mer än nödvändigt för att undersöka varan. Varan ska även vara i lika gott skick som när du fick den levererad till dig. Det vill säga oanvänd och oskadd. Originalemballaget måste sparas. Vid oaktsam hantering har Inred rätt att göra prisavdrag för värdeminskning på varan.

Om du vill nyttja din ångerrätt, bekostar du som kund returfrakten själv. Om du önskar att skicka varor i retur, behöver du alltid ta kontakt med oss innan varorna skickas. Vi kan då hjälpa till att boka upphämtning och transport åt dig. Du som kund står för risken om varan skadas vid returtransport och därför är det viktigt att du packar varan väl.

Den returnerade varan ska vara oss tillhanda inom 30 dagar från att du först mottog varan.

Ej mottagen leverans, eller ej uthämtad paketförsändelse, betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten.