Storsäljare

Varumärken

Det finns &d varumärken

 • Arflex  År 1947 grundade Carlo Barassi, ingenjör på Pirelli, tillsammans med Renato Teani från ekonomiavdelningen på Pirelli, Pio Reggiani och Aldo Bai, företaget Ar-flex (flexibla möbler). Som senare blev Arflex. De arbetade tillsammans med den unga arkitekten Marzo Zanuso och började experimentera med användningen av skumgummi och elastiska band för möbelmarknaden.

  Genom åren har Arflex arbetat med många välreommèrade formgivare, vunnit ett flertal designpriser för sina möbler och har idag många av sina möbler utställda på designmusèer runt om i världen.

 • Blomus


  Ursprunget till dagens Blomus går tillbaka så långt som till 1921. Detta var året då Karl Scheffer-Klute grundade företaget SKS Sundern. 1961 lanserades SKS-Design, ett företag som vid tidpunkten hade fokus på presentartiklar, tillverkade av koppar och mässing.

  På 1970-talet introducerade företaget "tenn-ware" som ett nytt material. Mellan 1960- och 1980-talet, utvecklade SKS-Design många olika dekorativa och praktiska metallprodukter. Därefter, mellan 1970 och 1980, förvärvade bolaget en konkurrerande tenn-ware industri och blev därmed marknadsledande på tenn-ware och tillbehör.

  År 1989 var SKS uppdelat i SKS-Metaplast och SKS-Design. Utseendet, visning och presentation av produkter blev nära förknippad med modern livsstil och rostfritt stål blev det mest betydande och viktiga materialet för att återspegla denna nya, moderna strävan.

  År 2009 hade ett innovativt varumärkeslöfte blivit tydligt etablerat som SKS-design, som sedan blev BLOMUS GmbH. Efter millennieskiftet har bolagets produktportfölj omstrukturerats för att fokusera på de viktigaste områdena för hem, trädgård, spa och smak. Fr.o.m. dess har produkterna antagit ett unikt, elegant och minimalistisk designspråk.

  BLOMUS nystart under 2010 visar riktningen för en framgångsrik designorienterad framtid och de många designpriser som företaget har vunnit inom en kort tid är tillförlitliga bevis för att BLOMUS syn på design har en mycket lovande och hållbar framtid.

 • Dan-Form


  Dan-Form är ett av Danmarks mest innovativa möbelföretag.

  Dan-Form arbetar konstant med nya designers och nya koncept, varje år. Alla produkter i Dan-Forms sortiment är designade av danska designers, både interna och externa. Möblerna passar både för offentlig miljö och för heminredning. Dan-Forms möbler går alltid igenom en rigorös kvalitetskontroll under produktionen. Alla produkter tillverkas i material av högsta kvalitet och företaget har även valt att använda sig av miljövänliga produktionssätt och material som inte skadar vår värld.

 • Horm.it  Horm.it skapar möbler för unika och exklusiva miljöer, som samtidigt är välkomnande, funktionella och gästvänliga.

  Horm.it grundades 1989. De värden som särskiljer varumärket är design, anförtrodda arkitekter och designers med internationell renommé, passion som är motorn i hela processen att skapa idéer, och slutligen hemmet. Vid utformningen av heminredning, bekräftar Horm.it sin identitet genom två olika designspråk, vilka erbjuder jämna och funktionella former, såväl som inhemska skulpturer, som allt är placerbart på den tunna linjen som delar seriekonst.

 • Innovation


  Älskar du funktion, enkelhet och dansk design?

  Upptäck Innovations stora utbud av bäddsoffor som kommer att maximera din plats i vardagen. Kollektion innehåller ett stort utbud av multifunktionella och komfortabla bäddsoffor och stolar, som bidrar till att utöka ditt vardagsrum. Dessutom finns möblerna i många olika tyger och med olika madrasser, för att möjliggöra individuell styling och maximal komfort.

 • Sancal  Människor utgör kärnan av Sancals filosofi. Sancal skapar för och är tacksamma för de kräsna.

  Sancal har ett välbalanserat sortiment av designmöbler med stark identitet, men som samtidigt kan personaliseras. För att mångfalden av mänskligheten är måttet på allt.

  Sancal har en särskild design, långt ifrån det konventionella och utan några begränsningar till en perfekt matchad miljö; en modern stil, tidlös och eklektisk som de själva utvecklar.

  Sancals löfte är att designa produkter som går framåt tillsammans med dem och som sätter värde på och låter dem skapa personliga, enastående utrymmen.

  Sancals önskan är att bidra till kreativa och intelligenta hem, med öppna och vänskapliga installationer, där vi kan utvecklas utan begränsningar.

 • Selected


  Handplockade möbler och inredningsdetaljer för den stilmedvetne.


  Under namnet SELECTED By Inred har vi samlat ett handplockat och noga utvalt sortiment av kvalitetsmöbler och inredningsdetaljer, från utvalda varumärken och i nära samarbete med leverantörer och fabriker.

  SELECTED By Inred rymmer ett brett sortiment av såväl moderna, som klassiska möbler, med influenser från världen över och som följer de senaste trenderna inom heminredning.

 • Svensk Marmor


  Från urberget till stilren heminredning i Ekebergsmarmor!

  Svensk Marmor tillverkar marmorprodukter av högsta kvalitet, som alla är mycket stryktåliga och har en tidlös design. Det finns något för hemmets alla rum, vare sig du behöver glasunderlägg, brickor till köket, eller ett soffbord till vardagsrummet.

  Marmorn är bruten två mil utanför Örebro och hela processen fram till färdig produkt är därför helt skött i Sverige, genom stort hantverkskunnande. Ekebergsmarmorn är en dolomitisk marmor, som är ca två miljarder år gammal. Tack vare detta är Svensk Marmors produkter unika och användningsområdena är många, tack vare dess naturliga egenskaper och dess vattenbeständighet.

 • Varaschin  Visionen om en unik plats i hemmet ger inspiration till möbler som förbinder utomhus med inomhus, i ett samspel mellan lätthet och komfort.

  Sedan 1969 har kopplingen mellan traditionellt hantverk och moderna, estetiska lösningar, präglat Varaschin. En ledande möbelproducent för utomhusmarknaden.

  Väven, en gång av rotting och korg och nu av syntetmaterial, som är mer lämpade för utomhusbruk, har alltid varit själen i Varaschin produktion. En unik stilistisk funktion, synonymt med kvalitet.

  Förutom utomhuskollektioner, tillverkar Varaschin tillverkar inomhusmöbler som undertecknas av de mest prestigefyllda namnen inom italiensk och internationell design. Varje produktlinje har sin egen historia och identitet, men omtolkning av vävkonceptet är den gemensamma nämnaren bland dem alla.

  Uppmärksamheten på detaljer, originalitet och estetisk omsorg är centrala funktioner i Varaschins produkter. Som är unika, sofistikerade och eleganta. Visionen om en unik plats både i hemmet och i kommersiell miljö, ger inspiration till möbler som förbinder utomhus med inomhus i ett samspel mellan lätthet och komfort.

 • VITA Copenhagen


  Belysning i dansk design som ger valuta för pengarna.

  VITA Copenhagens lampor håller genomgående hög kvalitet, med bra materialval. VITA's designlampor levereras i vackra, platta paket för att optimera logistik och spara på vår planet.

  VITA grundades i Köpenhamn i Danmark 2008 och lamporna säljs nu i över 40 länder runt om i världen. I VITA Copenhagens sortiment hittar du bland annat den populära fjäderlampan Eos, som finns i vitt, ljusbrunt och grått.

  De flesta av VITA's lampor passar bra att använda både som taklampor och golvlampor. Du kan köpa lampsladdar och bords-, eller golvstativ som komplement till lamporna. Den stilrena designen gör att lamporna passar i som så gott som alla inredningsstilar.

 • Vondom


  En livsstil, ett sätt att vara. Det är Vondom. Lyxiga inom- och utomhusmöbler med passion. Designade av och för dynamiska människor, innovatörer, nyfikna typer, som tycker om mode och trender och kräver den högsta kvalitén i allt omkring sig.

  Designkultur är nyckeln till Vondoms framgång. Detta är vad som driver dem att skapa nya kollektioner, som ger utrymme för en ny dimension. De skapar en dialog mellan miljö och form. Vondom förvandlar de enklaste av utrymmen till en atmosfär fylld med glamour, som blir både unik och enastående. Detta är vad det handlar om. Att skapa atmosfärer där vi kan ta tag i livet och känna att vi är här för att leva det, njuta av det och omge oss med skönhet.

  Vondom reser jorden runt till de hittar de bästa ambassadörerna med riktigt Vondom-anda: Fabio Novembre, Stefano Giovannoni, Eugeni Quitllet, Ora Ito, Ross Lovegrove , Karim Rashid, Javier Mariscal, m.fl. Kända designers och arkitekter från hela... Det spelar ingen roll var! Det som är av betydelse är deras passion för form, kultur och design. De omvandlar varje möbel i ett exklusivt "Vondom-uttryck". Ingenting är slumpmässigt. Allt händer av en anledning. Precis som att Ramón Esteve är Vondoms designchef av en mycket bra anledning.

 • Zanotta


  Zanotta grundades 1954 av Aurelio Zanotta och är än idag i familjens ägo. Zanotta är och har alltid varit en ledande producent och grundpelare inom italiensk industridesign.